Sikkerhetsseminaret
2017

6. og 7. september

Sikkerhets-
seminaret 2017

6. og 7. september

Arrangør

Logo: Hovedarrangør: Sørlandet Sykehus
Logo: I samarbeid med: SIFER

Praktisk info

Hotell og overnatting 2017

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til Sørlandets heftigste hotel!

I sentrum av Kristiansand

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligheter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Restaurant & bar

Nyt en deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant Sunne råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus. Clarion Hotel skal være en bærekraftig hotellkjede. Et ledd i dette arbeidet er å servere sunne og bærekraftige matvarer til våre gjester.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det. Velkommen til vår relaxavdeling.

Handikapprom

Hotellets handikapprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapprom.

Transport:

Flybussen går hele veien fra Kjevik lufthavn til Clarion Hotel Ernst og tar ca 25 min.Taxi kan også bestilles gjennom Agder Taxi og Taxi Sør, som har fastpris fra Kjevik. Togstasjonen ligger midt i sentrum av byen med ca. 5 min. gåavstand til hotellet.